برای دانلود کتاب از گوگل بوکس دو روش وجود دارد.
روش اول دانلود کتاب از گوگل بوکس:(Google Books)
در این روش برای دانلود کتاب ابتدا لازم است نرم افزارهای زیر را دانلود و نصب کنید:
1) مرورگر Firefox را دانلود و نصب کنید.
2) افزونه Greasemonkey را دانلود و نصب کنید.
3) افزونه DownThemAll! را دانلود و نصب کنید.
4) اسکریپت Google Book Downloader را نصب کنید.
حال در صفحه Google Book کتابی را جستجو کنید.
بر روی کتابی که در صفحه نتایج جستجو آمده کلیک کنید.
در سمت چپ بالای صفحه دکمهای با نام Download This Book(دانلود کتاب) وجود دارد.
در سمت راست بالای صفحه نیز یک دکمه (با علامت فلاپی: ذخیره) وجود دارد.
برای دانلود صفحهای از کتاب که دیده میشود:
بر روی دکمه فلاپی کلیک کنید، صفحه جدیدی باز میشود: عکس صفحه مورد نظر را میتوانید با کلیک راست بر روی تصویر ذخیره (Save Image As…) نمایید.
برای دانلود صفحات بیشتر:
بر روی دکمه Download This Book کلیک کنید. صفحه شروع (From Page و پایان (To Page مورد نظرتان را انتخاب کرده و بر روی دکمه Get Download Links کلیک نمایید.
فهرست صفحات مورد نظرتان دیده میشود. دوباره هر یک از آنها را که میخواهید دانلود کنید انتخاب نمایید.
از منوی Tools فایرفاکس، گزینه DownThemAll را کلیک کنید.
پنجرهای باز میشود: لینکهای تصاویر را انتخاب کنید. راست کلیک کرده و گزینه Check Selected Items را کلیک بکنید. برای شروع دانلود دکمه Start را بزنید.
نکته: سایت گوگل تمام صفحات کتابها را به صورت آنلاین منتشر نکرده است، بنابراین شما فقط میتوانید به بخشهایی از کتاب دسترسی داشته باشید!
آموزش دانلود کتاب از گوگل بوکس (Google Books) (روش دوم):
1. ابتدا نرم افزار دات نت فریم ورک را نصب کنید.
2. برنامه GBD را دانلود و نصب نمایید.
3. در گوگل بوکس کتاب مورد نظر را جستجو نمایید.
4.برای دانلود، کد کتاب را وارد نرم افزار کنید (کد کتاب در آدرس بار بین علامت = و علامت & است): File >>> Add book >>> Queue
5. بر روی نام کتاب، راست کلیک کنید، سپس بر روی کلمه Start کلیک نمایید تا دانلود شروع شود.
6. بعد از اتمام دانلود، فایل را می توانید به صورت PDF و یا تصویر، استخراج کنید. به این صورت که بر روی نام کتاب، راست کلیک می کنید و با کلیک بر روی کلمه Export یکی از دو فرمت مورد نظر را انتخاب می کنید.
نکته: دانلود کتاب به این روش مدتها طول می کشد. برخی از صفحات کتاب دانلود نمی شود که با مراجعه مجدد (بعد از چند ماه) می توانید آن صفحات را نیز دانلود کنید.
احتمالا شما وسیلههای الکترونیک زیادی را به همراه دارید، ولی این که کدامیک از آنها برای قرار گرفتن در کیف لپتاپتان مناسبتر است نکته بسیار مهمیاست. در این مقاله 10 وسیلهای که به نظر ما برای قرار دادن در کولهپشتی لپتاپتان ضروری است را نام میبریم:
1ـ سیم جمعکنها
شاید شما هم تا به حال به دلیل همراه داشتن چند ابزار الکترونیک به این مشکل برخوردهاید که تمام سیمهای همراهتان در هم گره بخورند. اگر زیاد دچار چنین شرایطی میشوید، مسلما سیم جمعکن، زیاد به دردتان خواهد خورد. با استفاده از این وسیله دیگر نیازی ندارید تا بعد از باز کردن کیفتان زمان بسیاری را صرف کنید تا گره سیمها را از هم باز کنید.
2ـ کیف پول کوچک و جمع و جور
اگر عادت دارید کیف پولتان بسیار بزرگ و حجیم باشد، باید بگویم که قرار دادن چنین وسیلهای در کولهپشتی زیاد جالب به نظر نمیرسد، چرا که فضای زیادی را اشغال خواهد کرد.
پس به شما پیشنهاد میکنیم به جای آن از یک کیف پول کوچک و جمع و جور استفاده کنید، یا از این مدل کیفهای چندکاره که هم برای پول، گوشی، سیدی و... طراحی شدهاند، خریداری کنید.
3ـ جا کلیدی به همراه فلش
آیا تا به حال این اتفاق برایتان افتاده که دنبال وسیلهای برای جابهجایی سریع اطلاعات بین لپتاپ خود و دوستتان باشید؟ باید بگوییم هیچ وسیلهای نمیتواند مانند فلش سریع و بدون دردسر در این مواقع به شما کمک کند. همانطور که میدانید فلشها در شکلها و مدلهای متفاوتی در بازار موجود هستند، ولی برخی به خاطر حجم بسیار کوچکشان، سریع هم گم میشوند. برای همین هم دستهای از فلشها به شکل کلید وجود دارند که براحتی به جاکلیدیتان آویزان میشوند و شما در عین حال میتوانید هر جا که لازم بود اطلاعات مورد نیازتان را به آسانی با کمک آنها جا به جا کنید.
4ـ دستکش برای صفحات لمسی
اگر از آن دسته افرادی هستید که در هوای سرد دستتان یخ میزند! و به آسانی روی صفحه لمسی موبایلتان حرکت نمیکند، به احتمال بسیار زیاد این مدل از دستکشها برایتان کاربرد خواهد داشت. چرا که با آنها میتوانید براحتی کارهایتان را با صفحه لمسی گوشیتان انجام دهید.
5ـ کابلهای اتصال کوتاه USB
این مدل از کابلهای اتصال به خاطر کم بودن طولشان موجب گره خوردگی کابل یا در هم پیچیدگی سیمهای مختلف نمیشود. بیشتر این سری کابلها در شکل و مدلهای مختلف برای اتصال گجتهای متفاوت به لپتاپتان مناسب است.
6ـ لنز های هوشمند برای موبایل
آن دسته از افرادی که به کار عکاسی علاقه دارند، اغلب دوربین پیشرفته عکاسیشان را در کیفشان قرار میدهند. ولی بعضیها به خاطر سنگین بودن این مدل از دوربینها علاقهای ندارند که همه جا آنها را با خود همراه داشته باشند. برای این افراد به همراه داشتن لنزهای پیشرفته برای اتصال به موبایلشان و گرفتن عکسهای با کیفیت بسیار بالا را پیشنهاد میکنیم. علاوه بر اینها شما میتوانید بر اساس کیفیت عکس مورد دلخواهتان، لنز مناسب را خریداری کنید.
7 . باتری جانبی
این که چقدر لپتاپ یا گجتتان باتری دارد یا این که میتوانید دانلود مورد نظرتان را بدون تعویض این باتری انجام دهید یا نه؟ شاید یکی از مهمترین دغدغههای شما نیز بوده باشد. البته اگر شارژر وسیلهتان همیشه همراهتان باشد و علاوه بر آن به پریز برق هم دسترسی داشته باشید، میتوانید بلافاصله به شارژ وسیلهتان اقدام کنید. ولی در مواقعی غیر از این حالتها، مسلما با داشتن باتری جانبی کارتان خیلی سریعتر پیش خواهد رفت.
8. اینترنت بیسیم
در دنیای امروز خیلی از افراد برای انجام کارهایشان به اینترنت نیازی اساسی دارند و در حقیقت بدون اینترنت کارهای روزانهشان را نمیتوانند انجام دهند. برای این افراد به همراه داشتن اینترنت وایمکس در همه جا ضروری است. مدلهای بسیار جدیدی از این مودم ها را که شکل جیبی آن نیز در بازار موجود است (به شکل فلش)، براحتی میتوانید از بازار تهیه کنید.
9. اتصالات چندمنظوره برق
احتمالا تا به حال به این مشکل برخوردهاید که چند وسیلهتان به طور همزمان به شارژ نیاز داشته باشند، ولی ندانید کدامیک را به برق متصل کنید؟ یا این که با تعدادی از دوستانتان به طور همزمان به برق نیاز داشته باشید، ولی ندانید کدامیک از شما بهتر است گجتش را به برق متصل کند؟ در بیشتر این موارد به همراه داشتن اتصال چندمنظوره مناسبترین راه برای وصل کردن تمام وسیلهها با هم است. در حقیقت این ابزار جانبی به شما این امکان را میدهد که لپتاپ، موبایل و هر وسیلهای را که باتریاش تمام شده و نیاز به شارژ دوباره دارد، با هم شارژ کنید.
10. مرتبکننده وسایل
اگر کیف یا کولهتان جیبهای متعددی جهت جداسازی وسایل مختلف از هم ندارد، بهترین راه حل به همراه داشتن کیف مرتبکننده است. این کیفها به خاطر داشتن فضاهای متعدد برای قرار دادن کابلهای USB، سیمهای شارژر و... این امکان را به شما میدهد که همه چیز را در جای مشخص خود قرار دهید. تا در صورت نیاز براحتی بتوانید آنها را پیدا کنید.
زمانی لپتاپ یک وسیله تجملاتی برای مهندسین عالی رتبه محسوب میشد. اما این روزها بسیاری از دانشجویان مخصوصا دانشجویان رشتههای مهندسی یک کامپیوتر قابل حمل به همراه دارند. اگر به دانشآموزان فامیل و آشنا حتی اگر نگاهی بیاندازیم هم تعداد بسیاری زیادی از آنها را میبینیم که سرشان گرم لپ تاپ است و دیگر علاقه گذشته را به کامپیوترهای رومیزی سری PC نشان نمیدهند.
اما مشکل از آنجایی شروع میشود که اکثرا نمیدانیم چطور از این همراه نسبتا گرانقیمت مواظبت کنیم در حالی که لپ تاپ به خاطر ظریف بودن و حمل شوندگی بسیار زیاد به نسبت PC بسیار بیشتر در معرض آسیب است.
برای همین امروز موضوع صحبتمان درباره راههایی برای بالا عمر لپ تاپ است. در اولین قدم باید اشکالات کار را بفهمیم و سپس آنها را رفع کنیم :
تنظیمات کارخانه:
عموما در اسمارت فونها، تنظیمات کارخانهای ( مانند روشنایی صفحه نمایش ) بیشتر از آن چیزی است که هر کاربر نرمالی به آن نیاز دارد. معمولا این جوری لپتاپ در نگاه اول زیباتر به نظر میرسد! با تنظیم کردن مجدد این میزان روشنایی هم به خودتان رحم میکنید و هم به باتری لپتاپتان و هم به خود لپتاپ !
این که میگویند که کارخانه بهتر میداند چطوری باید تنظیم کند را بریزید دور! برای اکثر مردمی که تا توی رختخواب هم با کامپیوتر کار میکنند این مسئله بسیار مهم است. خیلی بد است که تا آخرین لحظه قبل از به خواب رفتن یک نورافکن توی چشم شما باشد!
شارژ کردن زیاد باتری:
باتریهای لپتاپ عمدتا بر این اساس ساخته میشوند که جدا از برق باشند. افراد زیادی را میبینیم که از لپ تاپشان به عنوان دستگاه اصلی در دفتر یا خانه استفاده میکنند و عموما در تمام مدتی که دارند با دستگاه کار میکنند سیم برق به این دستگاه وصل است.
بهتر است در مدت استفاده این سیم به دستگاه وصل نباشد و باطری به طور نرمال بر اثر استفاده خالی شود و دوباره دستگاه را به پریز بزنید و شارژ کنید. این کار از پیری زودرس باتری جلوگیری میکند.
مهم: رسیدگی سرعت لود شدن سایت و سریع تر کردن سایت
سرعت لود سایت یگانه از فاکتور های مهم گوگل میباشد در ضمن این فاکتور بر روی بستگی سایت شما با بازدیدکننده نیز کارایی زیاد زیادی دارد. افزونه هایی امثال wp-rocket در وردپرس وجود دارند که میتوانند شغل آموزش تخصصی سئو بهینه سازی سایت را برای شما اتمام دهند. با به کارگیری آلت GTmetrix هم میتوانید چگونگی سرعت لود سایت خویش را مشاهده بکنید.
بهینه سازی سایت برای گوشی های موبایل
امروزه خیلی از کاربران سایت ها از گوشی های موبایل بهرهگیری میکنند/ اگر سایت شما برای گوشی موبایل سازگار نباشد، شما نمیتوانید کاربران موبایل رو راضی نگه دارید.
تکنیک های پیشنهادی خود گوگل هم همانند AMP ارائه شده است که جهت افزایش سرعت هر چه اغلب سایت ها میباشد.
ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل
شما میتوانید با ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل، براحتی گوگل را از واپسین مطالبی که در سایت خویش منتشر میکنید در جریان بگزارید و گوگل بتواند مطالب جدید سایت شما را ایندکس بکند.
ساخت فایل robots.txt و ثبت آن در کنسول گوگل
برای آگاهی رسانی به گوگل جهت پیدا کردن نقشه سایت میتوان از فایل robots.txt کاربرد کرد وانگهی شما میتوانید در این فایل مشخص بکنید که گوگل فرمان نمایه کردن کدام صفحات از سایت شما را دارد و کدام صفحات از سایت شما را نمیتواند ایندکس بکند.(این مورد میتواند برای گونه ها مختلف خزنده ها مانند بینگ و یاندکس و… نیز راستگو باشد و شما به هر کدام از موتور های جستجوگر دستور دسترسی و خواندن مطالب تقسیم خاصی از سایت خویش را بدهید)
حرارت بالا:
دو راه برای گرم کردن لپ تاپ وجود دارد. استفاده سنگین و طولانی مدت در شارژ گذاشتن. این کار به راحتی میتواند عمر دستگاه شما را کم کند. کلا هر نوع وسیله الکتریکی با گرمای زیاد مشکل خواهد داشت.
اینکه مطمئن بشید که کامپیوترتان میتواند به آسانی نفس بکشد هم مسئله ی مهمی است. برای مثال در جایی که اصلا هوا گردش ندارد یا روی تخت قرار ندهید لپ تاپ را چون باز هم گرمای بالای لپ تاپ را شاهد خواهید بود.
جدیدا هم که مشخص است مخصوصا آقایان نباید لپتاپ را روی پا بگذارند. برای این جور مواقع بهتر است یک چیزی مانند بالش مناسب میان لپ تاپ و پای شما باشد.
یک سایت هست به آدرس coolpad.ir که کول پدهای خیلی خوبی دارد و در ایران تهیه انواع کولپدها را مهیا کرده است.
هارد اکسترنال:
نرم افزارهایی که بیشتر از آنها استفاده میکنید در واقع همان نرم افزارهایی هستند که بیشترین حجم رمتان را اشغال میکنند. درست است که میتوانید از فلش مموری برای کمک به رم لپ تاپ استفاده کنید اما در کل کار زیادی برای این بخش نمیشود کرد.
میماند قسمت مربوط به هارد کامپیوتر که یک قطعه داخلی پراستفاده است اما لزومی هم ندارد همیشه پر از اطلاعات باشد! بهتر است قسمتی از اطلاعات را روی یک هارد اکسترنال ذخیره کنید. این جوری علاوه بر این که لازم نیست یک لپ تاپ معمولی را به خاطر هارد بالایش به قیمت بالایی بخرید یک جور پشتیبان همیشگی هم دارید.
بعد از سیلی که در بعضی از کشورهای آسیایی آمد قیمت هارد به شدت بالا رفت. اما الان وضع کمی بهتر شده است. در ثانی باز هم یک هارد اکسترنال علاوه بر این که قابلیت حمل و نقل بالایی دارد از قیمت پایینتری به نسبت هارد لپتاپ برخوردار است.
یادتان باشد پیشتیبان گیری مهمترین اصلی است که حرفهایها رعایت میکنند. این جوری به لپ تاپتان هم کمتر فشار میآید. حتی اگر به من باشد میگویم درایو CD یا DVD اکسترنال هم استفاده کنید
ماوس:
بیشترین سختافزاری که در کنار لپ تاپ خریده میشود ماوس است. بعد از یک مدت ممکن است به trackpad خود لپتاپ برای شما عادی بشود و بتوانید به خوبی از آن استفاده کنید. در این صورت خرید یک ماوس خیلی بیمعنی به نظر میرسد.
اما به نظر من بردن تجربه استفاده از ماوس از PC به لپ تاپ ارزش کمی دست به جیب شدن را دارد. فقط خواهشا از این ماوسهای ارزانقیمتی که بعضا اشانتیون هم میدهند استفاده نکنید! ماوسهای خوبی با قیمتی زیر 50 یا حتی 25 هزار تومان در بازار هست که علاوه بر کیفیت بسیار بالا برای استفاده سریع و دقیق ( مثلا در بازیها و کارهای گرافیکی ) به سلامتی دست به خصوص مچ دست شما توجه بسیاری دارند.
استفاده از پد لپ تاپ به مرور زمان علاوه بر کثیفی و چرب شدن که از زیبایی لپ تاپ شما کم میکند باعث آسیب به سلامت شما و لپ تاپ هم میشود. استفاده از آن را مواقعی موکول کنید که واقعا ماوس در دسترس نباشد.
پوشش لپتاپ
لپ تاپ قابلیت حمل زیادی دارد. برای همین ممکن است هر جایی از آن استفاده کنیم و بعد از استفاده هم در هر جایی که دستمان رسید آن را قرار بدهیم.
اما توصیه میکنم حتما از پوششی مثل کیف برای لپ تاپ استفاده کنید. مخصوصا وقتهایی که با آن کار نمیکنید آن را درون کیف بگذارید. خراشها و خط و خشهایی که معمولا بدجور هم توی ذوق میزنند همیشه در انتظار تنبلی شما هستند!
نکته دیگری هم هست این است که نیاز نیست 50 مدل کیف لپتاپ با قیمتی بسیار زیاد بخرید! یک کیف معمولی این روزها با قیمتی حدود 50 هزار تومان و کیفیت خیلی خوب قابل تهیه است. اگر استفاده خاصی ندارید یا لوازم خاصی را مجبور نیستید در کنار لپ تاپ داشته باشید، خرید کیفهای مارکدار با قیمت خیلی بالا کار عاقلانهای محسوب نمیشود.
تمیز کردن
علاوه بر اینکه لپ تاپ را باید در جایی نگاه دارید که هوا جریان دارد و دمای مناسبی هم دارد، باید در جایی دور از گرد و غبار آن را نگه دارید. گرد و غبار به سرعت میتواند جلوی تهویه مناسب را بگیرد و صدماتی جدی به دستگاه وارد کند.
در ثانی برای تمیز کردن همیشه به دنبال راههای مناسب باشید. گاهی بد نیست چند هزار تومان هزینه کنید و دستمال ویژه لپ تاپ خودتان را تهیه کنید. تمیز کردن با هر چی که به دست شما رسید خودش عاملی است که میتواند خط روی قسمتهای براق لپ تاپ شما بیاندازد.
مخصوصا در موقع تمیز کردن صفحه نمایش دقت کنید. معمولا میگویند در صورت نبودن پارچه و اسپری مخصوص از پارچه نخی نمدار و نرم استفاده کنید. در هر حال از هر نوع فشار به شدت خودداری کنید چون سطح مانیتور در لپتاپها به شدت ظریف است و ممکن است باعث آسیب بشود و کلی خرج روی دست شما بگذارد!
بهترین راه به نمایش گذاشتن عکسها این است که از یک قاب عکس دیجیتال (digital photo frame) استفاده کنیم. امروزه انواع قاب عکسهای دیجیتال ارزان با قیمتی حدود 20 یورو نیز در بازار یافت میشوند، اما نباید از آنها انتظار داشته باشید کیفیت خوبی را ارائه کنند. پس اگر میخواهید عکسهای خود را با همان کیفیتی که دارند نمایش دهید، باید انواع گرانتر و مرغوبتر این قاب عکسهای الکترونیکی را انتخاب کنید.
در برخی از این قاب عکسهای دیجیتال، شما برای بارگذاری (upload) تنها کافی است شماره رمز منحصر به فرد قاب را در وب سایت اختصاصی آن شرکت ثبت کنید، سپس از طریق رایانه خود و به کار بردن رابط کاربری این شرکت، تنظیمات و بارگذاری عکسها را انجام دهید. تا زمانی هم که قاب عکس شما از طریق وای ـ فای به اینترنت متصل باشد، هر وقت که اراده کنید میتوانید عکسهای خود را حتی از کشوری دیگر به قاب عکس دیجیتال خود ارسال کنید. اما اگر قصد دارید تعداد زیادی عکس را یکباره به قاب عکس بفرستید، بهتر است از طریق درگاههای فیزیکی (USB) یا کارتخوان دستگاه این کار را انجام دهید؛ زیرا فرآیند بارگذاری عکسها به وب و دانلود آنها از وب به قاب عکس چرخهای است که به آهستگی انجام میگیرد. در این میان انجام برخی تنظیمات آن نیز تنها از راه وب میسر است. از راه اتصال شبکه نیز میتوان بین قاب عکس دیجیتال و فیس بوک (Facebook) پیوند برقرار کرد. با در نظر داشتن تعداد زیاد کاربرانی که از طریق این سرویس به اشتراکگذاری عکس میپردازند، میتوان به اهمیت این موضوع پی برد.
شما میتوانید قاب عکس خود را به صورتی تنظیم کنید که عکسها را مستقیما از فیس بوک یا دوستان منتخبتان که طی 2 هفته گذشته عکسهایی را به پروفایل خود افزودهاند، دریافت کنید. همچنین در صورت تمایل میتوانید برای عکسها توضیحاتی (comment) بنویسید. قابلیت ایمیل مستقیم عکسها به این قاب عکسها از ویژگی دیگر آنهاست. شما نمیتوانید از قاب عکسهای دیجیتال نوع مات، آن کنتراست بالایی را که قاب عکسهای شیشهای براق دارند، انتظار داشته باشید؛ اما در عوض مشکل انعکاس نور را روی آنها ندارید. بعلاوه قادرید عکسهای دیجیتال را به صورت اسلاید شو به نمایش درآورید و آنها را به اطراف حرکت دهید و قسمتهای مورد نظر خود را بزرگنمایی (zoom) کنید. ما برای آزمایش 4 نوع قاب عکس دیجیتال را به صورت ردیفی در کنار هم قرار دادیم تا ببینیم کدامیک از آنها نمایش عکس بهتری دارند. بنابر این عکسهای مشابهی را در همه آنها به صورت یکسان به نمایش گذاشتیم و مستقیما تصویر همه آنها را با هم مقایسه کردیم.
آزمایشهای ما شامل مواردی چون آسانی استفاده، قابلیتها و ویژگیهای عملکرد و کاراییهای اضافی قابل ارائه توسط هر یک از آنها بود. در این مطلب سعی ما این است تا شما را در انتخاب ارزانترین و بهترین قاب عکس دیجیتال از بین این چهار نوع که بین 49 و 150 یورو قیمت دارند، راهنمایی کنیم. بنابر این هر یک از آنها را براساس ویژگیها و قابلیتهایی از قبیل داشتن قاب صفحه نمایش بزرگتر، قابلیت صفحه لمسی (touchscreen)، وای ـ فای (Wi-Fi) و مدیریت بهتر عکسها مورد بررسی و آزمایش قرار دادهایم که نتایج آن را جهت اطلاع شما به شرح زیر میآوریم:
KODAK PULSE DIGITAL FRAME WS730S
2 عامل اصلی پیشرفته بودن و قابلیتهای فراوان، بخوبی قیمت بالای این قاب عکس دیجیتال را توجیه میکند. این قاب عکس 7 اینچی کوچک ترین عضو گروه مورد آزمایش ماست که عکسهایی با اندازه 6 در 4 اینچ را نمایش میدهد. از ویژگیهای آن میتوان به صفحه لمسی و وای ـ فای بودن آن اشاره کرد. اگرچه این قاب عکس دیجیتال صفحه نمایشی کوچک دارد، اما انبوهی از قابلیتها دارد. صفحه نمایش مات آن در نمایش عکسها از جلوه دیگر قاب عکسهای دیجیتال که صفحه نمایش شیشهای براق دارند، بیبهره است؛ اما شبکه بندی وای ـ فای (Wi-Fi networking) آن با فراهم کردن رابط کاربری بصیر از طریق وب که فرستادن مستقیم عکسها از فیس بوک به قاب و دیدار دوستان را ممکن میسازد، این کاستیاش را کاملا جبران میکند. با این حال قابلیت صفحه لمسی آن مانند تلفنهای همراه و تبلتهای جدید نیست و اجازه حرکت عکسها به این سو و آن سو را به شما نمیدهد.
AGFA AF 7088MT MOVEE TOUCH
این اولین قاب عکس دیجیتال شرکت آگفاست که از صفحه نمایش لمسی براق شیشهای تبلت گونه برخوردار بوده و حرکت عکسها به هر طرف و سر خوردن از یک آلبوم به یک آلبوم دیگر را ممکن میسازد. دارای باتری قابل شارژی است که 2 ساعت دوام میآورد و میتواند در اتاق پذیرایی بین مهمانهای شما دست به دست بگردد. یکی از ایرادهای آن، این است که با چرخاندنش، گرایش صفحه نمایش آن به صورت خودکار از حالت landscape به حالت پرتره (portrait) تغییر نمیکند. ایراد بعدی رابط کاربری کم سرعت آن است که سرعت پاسخگویی مناسبی را ارائه نمیکند.
عکسها روی آن از کیفیت خوبی برخوردارند اما جزئیات را تنها در عکسهای تیرهتر بخوبی نشان میدهد که این ایراد در آن با تنظیم روشنایی قابل رفع است.
ELONEX WS710 WEATHERSTATION AND PHOTO FRAME
این قاب عکس یک حسگر ریموت نیز دارد و اگر به دنبال وسیلهای هستید که بخوبی به عنوان قاب عکس دیجیتال انجام وظیفه کند و کاربردهای مفید دیگری نیز داشته باشد، این همان گمشده شماست. کافی است این قاب عکس دیجیتال را به خارج از محیط خانه ببرید. بلافاصله به عنوان مرکز هواشناسی سیار شما عمل کرده و به صورت بیسیم (wireless) درجه حرارت محیط خارج و رطوبت هوا را به شما گزارش میدهد. علاوه بر آن، میتوانید با آن به رادیوی FM هم گوش کنید. اگر بیش از آن که بزرگی اندازه قاب عکس برای شما مهم است، به کیفیت آن اهمیت میدهید، صفحه نمایش این قاب عکسها را با کیفیت، وضوح و رنگهای بسیار زندهای که خیلی بهتر از قاب عکسهای دیجیتال گرانقیمت دیگر است، ارائه میکند که واقعا ارزش مبلغ پرداختی را دارد.
VIEWSONIC VFM1586-11E
عکسها روی قاب عکسهای بزرگتر جلوه بهتری دارند اما قاب عکس ویو سونیک با محیط 22 اینچی خود، از محصولات دیگر متمایز است. بزرگی قاب آن قیمت گران این وسیله را بخوبی توجیه میکند اما قابلیتها و رابط کاربری آن خیلی ابتدایی است. عکسها در آن بوضوح و روشنی که در قاب عکسهای دیجیتال کوچکتر که از پیکسلهای بیشتری در مقیاس اینچ برخوردارند، جلوهگر نشده اما با دکوربندی زیبای سنتی که در گوشهها دارد، موجب میشود نمایش عکسها روی آن جالب به نظر بیاید.
ویروسهای رایانهای را میتوان به کابوس تشبیه کرد. بعضی از این ویروسها کل اطلاعات موجود در رایانه را پاک میکنند، برخی باعث ایجاد ترافیکهای سنگین چند ساعته در شبکههای اینترنتی میشوند و دستهای هم با سرعت بسیار بالا میتوانند ویروسهای مشابه خودشان را ایجاد و به رایانههای دیگر ارسال کنند.
اگر تا به حال رایانهتان ویروس نگرفته است، بخت با شما یار بوده؛ ولی اگر برحسب اتفاق آلوده به ویروس شود ممکن است خسارت بسیار زیادی به شما تحمیل کند. برای نمونه سال 2008 مبلغی بالغ بر 16 میلیارد تومان به کاربرانی که رایانهشان دچار ویروس شده بود، خسارت وارد شد. البته ویروسها یکی از خطرات احتمالی اتصال به اینترنت به حساب میآیند، این در حالی است که شما باید خطرات دیگری را هم هنگام آنلاین بودن در نظر داشته باشید.
اولین باری که ویروسهای رایانهای ایجاد شدند، به طور دقیق مشخص نیست. تنها در سال 1949 ایده وجود برنامهای که بتواند به شکل خودکار خودش را کپی و به رایانههای دیگر ارسال کند، مطرح شد. 10 سال بعد از این تاریخ، اولین برنامه رایانهای که هکرها طراحی کرده بودند، در اینترنت انتشار یافت.
سال 1980 ویروسهایی ایجاد شدند که برحسب کارهایی که کاربران انجام میدادند، میتوانستند نمونه مشابه خودشان را تکثیر کنند، سپس به رایانههای دیگر انتقال دهند. برای مثال هکرها ویروسها را روی قسمتی از یک برنامه موجود در دیسکت ذخیره میکردند، پس از آن هر کسی که از آن دیسکت استفاده میکرد، ویروس سریعا به رایانهاش منتقل میشد. امروزه هر وقت از ویروس بحث میشود، بیشتر کاربران یاد اینترنت میافتند. بنابر این احتمال این که ایمیلها یا لینکهایی که از طریق اینترنت منتقل میشوند ویروسی باشند، زیاد است.
در ادامه مطلب 10 نمونه از ویرانکنندهترین ویروسها را بررسی میکنیم.
1. Melissa: ویروس ملیسا را شخصی به نام دوید ال. اسمیت بر اساس برنامه ورد شرکت مایکروسافت طراحی کرده است. ملیسا از طریق ایمیل میتواند منتقل شود. به این ترتیب که کاربر، ایمیلی با این مضمون دریافت میکند: «اطلاعاتی که شما خواسته بودید، در این ایمیل است، لطفا این ایمیل را به هیچکس دیگری نشان ندهید.» پس از باز کردن این ایمیل، ویروس به شکل خودکار نمونههای مشابه خود را کپی میکند و به 50 نفر از آدرسهایی که در قسمت حافظه ایمیلتان ذخیره شده است، ارسال میکند.
2. یک سال پس از این که ملیسا در اینترنت غوغا به پا کرد، ویروس دیگری که بیشتر شبیه به کرم بود در فیلیپین طراحی شد. این کرم بدون نیاز به برنامه دیگری به شکل خودکار کرمهای مشابه خود را تولید میکرد و نامش iLo... بود. iLo... همانند ملیسا توسط ایمیل در تمام اینترنت گسترش پیدا کرد. عنوان ایمیل هم « نامهای از یکی از علاقهمندان شما » بود. با باز کردن ایمیل و دانلود attachment داخل ایمیل، این ویروس براحتی کپی میشد.
3. مدل سوم از ویروسها که مانند ویروسهای قبلی از طریق ایمیل به کاربر ارسال میشد Klez نام داشت. این ویروس بعد از باز کردن ایمیل بسرعت مدل مشابه خود را کپی، سپس مانند ملیسا به آدرسهای موجود در حافظه ایمیل کاربر ایمیلی ارسال میکرد. این ویروس به صورتهای مختلفی مانند: کرم، تروجان و ویروسهای عادی رایانهای موجود بود. مدلهای متفاوت این ویروس میتوانستند آنتیویروس شما را از کار بیندازد و نگذارد کاربر ویروس را پاک کند.
از دیگر کارهایی که این ویروس با آدرسهای ایمیل شما میکرد، انجام عمل spoofing بود. در حقیقت با اسپوفینگ شما ایمیلهایی از افراد ناشناس دریافت میکردید، در حالی که در قسمت فرستنده ایمیل نام یکی از دوستانتان قرار داشت.
4. چهارمین ویروس بسیار خطرناک موجود در اینترنت Code Red و Code Red II است. این دو ویروس سال 2001 طراحی شدند که سیستمعامل رایانه، بویژه ویندوز 2000 و NT را هدف میگرفت. با وارد شدن این ویروس به سیستم عامل، عمل buffer overflow اتفاق میافتاد. با این کار، اطلاعات بسیار زیادی به حافظه راه مییافت و آن را اشباع میکرد و در نتیجه کاربر نمیتوانست کارهای دیگری توسط رایانهاش انجام دهد.
5. نیمدا (Nimda) نوع دیگری از ویروسهای اینترنتی سال 2001 بود، که تنها 22 دقیقه بعد از ورودش به اینترنت در رده اول قاتلان رایانهای قرار گرفت. این ویروس برای آسیب زدن به سرورهای اینترنتی طراحی شده بود. یکی از راههای وارد شدن این ویروس نیز به سیستم از طریق ایمیل بود. Nimda با ایجاد backdoor در سیستم عامل این امکان را برای هکر ایجاد میکرد که براحتی از طریق این راه به سیستم عامل کاربر وارد شود. بنابراین هکر میتوانست تغییرات مورد دلخواه خود را روی سیستم عامل کاربر ایجاد کند یا اطلاعات مورد نیاز خود را از آن بدزدد، که هر دوی این موارد جزو بزرگترین خطرات برای کاربر به حساب میآمدند.
6 . SQL Slammer/Sapphire در حقیقت ویروسی است که برای شبکههای اینترنتی طراحی شده بود. این ویروس مانع انجام کار شرکتهای بزرگ به شکل آنلاین میشد؛ برای همین هم خسارت هنگفتی در آن زمان به این شرکتها وارد آمد.
7. مای دوم (MyDoom) نوع دیگری از انواع ویروسهاست که یکی از وظایف مخرب آن ایجاد backdoor در سیستمعامل است. دومین عمل ویرانکننده این ویروس انجام جستجو در جستجوگر و کپی تمام آدرسهای موجود در مرورگر بود. مثلا جستجوگری مانند گوگل میلیونها تقاضا برای جستجو روی سایت خود دریافت میکرد و این کار سرعت جستجوگر را برای دریافت درخواستهای جدید کاهش میداد و نمیتوانست به جستجوهای کاربران حقیقی پاسخ دهد.
8 . Sasser and Netsky هشتمین ویروس از سری قاتلان رایانهای محسوب میشود، که هکر آن توسط پلیس دستگیر شد. نحوه وارد شدن این ویروس به سیستم از طریق ایمیل نبود، بلکه این ویروس تنها از طریق تخریب رایانه و ارسال پیام به رایانههای دیگر، سیستمها را تخریب میکرد. در حقیقت این ویروس مانع از خاموش شدن رایانه میشد و تنها راه خاموش کردن سیستمعاملی که این ویروس را به همراه داشت، قطع کابل برق آن بود.
9. Leap-A/Oompa-A تنها ویروسی بود که برای لپتاپهای مک طراحی شده بود. این ویروس از برنامه iChat برای ارسال message به دیگر کاربران مک استفاده میکرد و مانند ویروسهای دیگر با ورود به آیچت، فهرست اسامی دیگر کاربران را یادداشت میکرد. پس از آن برای تمام آن افراد به صورت خودکار message میفرستاد. همراه این متن یک عکس ویروسی قرار داشت که با دانلود کردن آن، رایانه کاربر نیز آلوده به ویروس میشد.
10. استورم وارم به خاطر این که از طریق ایمیلی با این عنوان که «230 نفر در توفان اروپا کشته شدهاند» در اینترنت ارسال میشد، با این نام شناسایی شد. پس از وارد شدن این ویروس به رایانه، به شکل Trojan horse وارد عمل میشد؛ یعنی کل سیستمعامل شما تحت کنترل هکر قرار میگرفت و این هکر بود که تعیین میکرد چه تغییرات و به چه شکل در رایانه ایجاد شود.