قالب های فارسی وردپرس 26

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 26

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

تغییر نشانگر ماوس با استفاده از استایل

با استفاده از استایل این امکان وجود دارد که شکل نشانگر ماوس را وقتی روی قسمت مشخصی از صفحه قرار می گیرد تغییر دهیم. به این منظور می توانیم از ویژگی زیر در استایل مربوط به تگ مورد نظر استفاده کنیم:

cursor: نوع نشانگری که مورد نظر ماستبرای مثال فرض کنید می خواهیم وقتی نشانگر ماوس روی یک قسمت متن قرار می گیرد به شکل ساعت شنی در آید. می توانیم به صورت زیر عمل کنیم (ما برای مشخص شدن متن از رنگ قرمز در تگ span استفاده کرده ایم.):

<span style="cursor: wait; color: red">ماوس خود را روی این متن قرار دهید.</span>

اگر بخواهید وقتی ماوس کاربر روی یک قسمت مشخص از صفحه مثلاً جدولها قرار می گیرد شکل خاصی داشته باشد می توانید در بخش HEAD صفحه این ویژگی را برای جدول تعریف کنید تا در همه جدولهای صفحه به کار گرفته شود. از class و id هم می توانید استفاده کنید. روش ساده تر هم استفاده از شناسه style در تگهای HTML است.

در جدول زیر برخی از مقادیر مختلف این ویژگی که شکل نشانگر ماوس را عوض می کنند آورده شده است. می توانید ماوس خود را بر روی توضیحات این گزینه ها نگه دارید تا ببینید به چه شکلی در می آید.

 

مقدار قابل استفاده                                            توضیحات

auto                   این گزینه نشانگر ماوس را با توجه به تنظیمات مرورگر کاربرتغییر می دهد.

crosshair                                نشانگر ماوس به صورت به علاوه در می آید.

default                                   نشانگر ماوس به صورت همان فلش همیشگی در می آید.

move        نشانگر به شکلی در می آید که در هنگام جا به جا کردن چیزی به خود می گیرد.

pointer                                   نشانگر به شکل دست در می آید.

help                                      یک علامت سؤال کنار پیکان نشانگر ماوس قرار می گیرد.

text                                       به شکلی در می آید که بر روی متنها به خود می گیرد.

wait                                      به شکل ساعت شنی در می آید.

n-resize                                 یک فلش به سمت شمال

s-resize                                  یک فلش به سمت جنوب

e-resize                                 یک فلش به سمت مشرق

w-resize                                 یک فلش به سمت مغرب

ne-resize                                یک فلش به سمت شمال شرقی

nw-resize                               یک فلش به سمت شمال غربی

se-resize                                یک فلش به سمت جنوب شرقی

sw-resize                                یک فلش به سمت جنوب غربی

گاهی اوقات بدلیل از دست دادن کلمه عبور SETUP دسترسی به پارامترهای آن بطور طبیعی غیر ممکن است.
برای این منظور می توان از روشهای سخت افزاری مانند ریست کردن جمپر CLEAR BIOS مادربورد یا از روشهای نرم افزاری که با استفاده از برنامه هایی BIOS را CLEAR می کنند، استفاده نمود.


اما روشی که در زیر آمده است، بدون نیاز به برنامه کمکی می باشد:
-ابتدا به پرومپت DOS بروید.
مراحل زیر را دنبال کنید:
C:> DEBUG
-O 70 2E
-O 71 0
-Q
با اینکار محتویات SETUP از جمله کلمه عبور آن ریست می گردد.
تازه بعد از اینکه اینکار را انجام دادید دوباره به ست آپ برید و به حالت پیش فرض ببرید.

در ادامه معرفی ابزارهای موجود در ویندوز ۷،‌نوبت به ابزارهای ایجاد و ویرایش متن می‌رسد. شاید Notepad ویندوز ۷ نسبت به ویندوزهای گذشته چندان تغییری نکرده باشد، اما محیط کار و برخی ابزارهای Wordpad تفاوت‌های زیادی با ورژن‌های قبلی دارد.

Notepad برخلاف Wordpad که می‌توان آن‌را یک نرم‌افزار پردازش کلمه دانست، نرم‌افزاری ساده برای ویرایش برخی متن‌های ساده و بدون قالب‌بندی است. این نرم‌افزار قادر به باز کردن فایل‌هایی از جنس rtf ، .doc. و docx. نیست و تنها می‌توان از آن برای کار با فایل‌هایی با فرمت txt. استفاده کرد.

این نوع فایل‌ها گرچه امکان قالب‌بندی و... را برای متن فراهم نمی‌کنند؛ اما در بیشتر سیستم‌‌های عامل‌ می‌توان آنها را مشاهده کرد. به عبارت دیگر فایل‌هایی از جنس txt. را که به وسیله نرم‌افزاری چون Notepad ایجاد می‌شوند، می‌توان با دیگر نرم‌افزارهای ویرایش و پردازش کلمه در سایر سیستم‌‌های عامل ‌نیز مشاهده کرد و به همین دلیل فایل‌های Readme و... که همراه نرم‌افزارهای مختلف ارائه می‌شوند، از این جنس هستند. علاوه بر این، بسیاری از مدیران شبکه و کدنویسان از Notepad به عنوان «ابزار کار» شان یاد می‌کنند. این افراد کدهای موردنظر یا فرمان‌هایی را که قرار است به سخت‌افزار شبکه داده شود در Notepad ایجاد می‌کند و مورد بررسی قرار داده و پس از آن به محیط موردنظر منتقل می‌کند.

برای باز کردن Notepad،‌ همین عبارت را در Run یا Search box منوی استارت وارد کنید یا از منوی استارت به پوشه بروید.

همان طور که مشاهده می‌کنید، امکان خاصی برای قالب‌بندی متن در این نرم‌افزار وجود ندارد ؛ اما می‌توانید از منوی Edit به گزینه‌هایی از جمله Find و Replace دسترسی داشته باشید که بسیار کاربرد دارد. ممکن است بخواهید در یک متن به دنبال کلمه‌ای بگردید سپس آن ‌را با عبارت مد نظرتان جایگزین کنید. در این صورت می‌توانید از گزینه بهره ببرید. ممکن است در اجرا کردن یک فایل bat. یا یک vbs. با پیغام خطایی مواجه شوید مبنی بر این که در یکی از خطوط کدهای نوشته‌شده، ایرادی وجود دارد؛ در این صورت می‌توانید با استفاده از گزینه‌ Go To ... بسادگی سطر مورد نظرتان را پیدا کنید. استفاده از گزینه‌/‌Date یا فشردن کلید F5 نیز، تاریخ و زمان جاری را در متن‌تان ایجاد خواهد کرد.

تنها امکان قالب‌بندی که به Notepad داده شده، تغییر فونت و سایز آن است که می‌توانید از منوی Format به آن دسترسی پیدا کنید.

اگر در استفاده از Notepad متوجه شدید که سطرهای ایجاد شده به کادر محدود نیستند و یک سطر به صورت غیرمتعارفی ادامه پیدا کرده، می‌بایست از منوی Format گزینهWrap را در حالت انتخاب قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر کدهای VB و... را با Notepad چک می‌کنید، حتما این گزینه غیرفعال باشد. نکته آن که پس از فعال کردن این گزینه که به صورت پیشفرض غیرفعال است، اگر Notepad را ببندید و مجددا باز کنید، Wrap فعال خواهد ماند.

برای سهولت در پیدا کردن سطرها و کاراکترها در حالتی که با کدها سروکار دارید، بهتر است Status bar را از منوی View فعال کنید.

در Notepad می‌توانید فارسی تایپ کنید، اما ممکن است پس از ذخیره کردن، متن‌تان را به شکل علامت سوال مشاهده کنید! دقت داشته باشید که هنگام ذخیره کردن متن‌های فارسی در Notepad، از منوی کشویی Encoding در پنجره ذخیره‌سازی، گزینه را انتخاب کنید تا با چنین مشکلی مواجه نشوید.

 

Wordpad ؛ نرم‌افزاری شبیه Word !

برای کارهای نوشتاری روزمره‌تان می‌توانید از Wordpad استفاده کنید! بسیاری از کاربران بخصوص در ایران که برای استفاده از نرم‌افزارهای واژه‌پردازی همچون Word، هزینه‌ای پرداخت نمی‌شود، از این گونه نرم‌افزارها برای کارهای روزمره استفاده می‌کنند؛ حال آن که هیچ‌گاه از امکانات پیشرفته این نرم‌افزار اطلاع نداشته و از آن بهره نمی‌برند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید یا این که سیستم‌تان برای استفاده از نرم‌افزارهای آفیس چندان سریع نیست، می‌توانید از Wordpad برای تایپ و ویرایش متن‌هایتان استفاده کنید. ورژن 1/6 این نرم‌افزار که با ویندوز ۷ ارائه شده، تفاوت‌های بسیاری در ظاهر و نیز ابزار موجود، با ورژن‌های گذشته دارد. نوار ابزار این ورژن به شکل محصولات جدید مایکروسافت همچون آفیس ۲۰۰۷ و... طراحی شده که تمام ابزارهای موجود را در دسترس کاربر قرار می‌دهد. فرمت پیشفرض برای ذخیره فایل‌های Rich text formatWordpad).rtf) است اما می‌توانید خروجی این نرم‌افزار را با فرمت‌های Xml، txt و... داشته باشید؛ علاوه بر این می‌توانید با قرار دادن doc. و docx. پس از نام فایل‌ها و هنگام ذخیره‌سازی، فایل‌هایتان را با فرمت Word2003 و قبل از آن و نیز Word2007 و بعد از آن ذخیره کنید! گفتنی است که Wordpad ورژن 1/6 قادر به باز کردن و اصلاح این فایل‌ها نیز هست گرچه برخی از قالب‌بندی‌ها و ابزارهایی که در Word می‌توانید از آنها استفاده کنید، برای Wordpad قابل فهم نیست!

از منوی Start و پوشه، نرم‌افزار wordpad را باز کنید. از طریق منوی Wordpad که آیکون آن در سمت چپ سربرگ Home قرار دارد، می‌توانید به گزینه‌های New، Open، Save، Save as و... دسترسی داشته باشید. در سمت راست این برگه نیز آخرین فایل‌های متنی که با آنها سر و کار داشته‌اید قابل مشاهده و انتخاب هستند. همان طور که برای Paint نیز عنوان شد، از گزینهin e-mail نیز می‌توانید برای الصاق مستقیم فایل‌تان به یک E-mail بهره‌ ببرید؛ به شرط آن‌که تنظیمات نرم‌افزار Mail client نظیر Outlook را پیش از این انجام داده باشید.

هر آنچه برای ویرایش یک متن ساده نیاز دارید، در سربرگ Home قرار داده شده‌ است. در قسمت Font از سربرگ Home امکان تغییر فونت و سایز آن ‌را دارید. همچنین می‌توانید از آیکون‌های A که در کنار فیلد سایز قرار دارند، برای بزرگ و کوچک کردن متن به اندازه ‌۲ واحد استفاده کنید. علاوه بر این می‌توانید از Highlighter مانند یک ماژیک فسفری برای مشخص کردن قسمتی از متن بهره ببرید.

 

Wordpad نرم‌افزاری ساده برای ویرایش‌های ساده‌تر

 

برای تغییر در چینش متن و تنظیم پاراگراف‌ها، از امکاناتی که در قسمت Paragraph دارید استفاده کنید. با کلیک روی آیکون Line spacing (ماوس را روی آیکون‌ها نگاه دارید تا نامشان ‌را ببینید!) می‌توانید فاصله خطوط و همچنین فاصله پاراگراف‌ها با یکدیگر را تغییر دهید. فاصله خطوط هر پاراگراف را با انتخاب یکی از اعداد ۱، 15/1، 5/1 و ۲ تعیین کنید و برای آن که بین هر پاراگراف نیز فاصله بیشتری ایجاد شود و به اصطلاح از هم تفکیک شوند، گزینه ...Add 10pt space را در حالت انتخاب قرار دهید.

لیست شغل های سودمند برای سئو سایت که هر سئوکار باید سپریدن دهد

فعالیت بر روی برند

شما میتوانید با تکاپو بر روی پاراگراف (لاتین) خود، در شبکه های اجتماعی، خویش را اغلب به کاربران خود  نزدیک  بکنید. در ضمن در عقیده داشته باشید که برخی از شبکه های اجتماعی کارایی بسیار احسان بر روی سئوی سایت شما دارند و با کار و جنبش بر روی  آن ها میتوانید علاوه بر درمان رتبه سایت خود، به مخاطبان خویش در شبکه های اجتماعی هم دسترسی مناسبی داشته باشید


تهیه رپورتاژ اعلان و فرآوری محتوای روزانه

برای تکمیل چک لیست سئوی سایت می توانید 2 باره فوق را تکمیل بکنید و در سایت خویش به کار ببرید. در تهیه محتوا همه کوشش خویش را بکنید که مطابق با قوانین گوگل سپریدن شود.


اگر شما باره دیگری برای چک لیست سئو دلخواه دارید حتما در تقدیر نظرات همین آموزش تصویری سئو در وردپرس نوشتار مطرح بکنید تا به سایت اضافه شود و بقیه کاربران هم بتوانند از آن کاربرد بکنند.


برای شروع شغل این مورد کافی میباشند و میتوانید بصورت کامل با سپریدن موارد فوق یک کانفیگ زیاد چیره دست که کل سئو شغل های با تجربه و با پیشینه انجام میدهند را شما نیز اتمام دهید.


در سئو هستی تداوم و انجام و رسیدگی مجدد تغییرات تاثیر بسیار زیادی در گرفتن ترافیک اغلب دارد، همچنین با پروا به رقابت بالا در دنیای اینترنت  باید همه تلاش خویش را بکنید که فاکتور های گوگل را به نحو نبکوتر انجام دهید.

با انتخاب آیکون Paragraph، پنجره‌ای به همین نام باز خواهد شد که در آن می‌توانید برای پاراگراف‌هایتان حاشیه تعیین کنید. اگر می‌خواهید خط اول هر پاراگراف نیز تورفتگی بیشتری داشته باشد، برای First Line مقداری تعیین کنید.

از طریق منوی کشویی Alignment نیز می‌توانید نحوه ‌چینش پاراگراف‌ها را در صفحه تعیین کنید، اگر Justified را انتخاب کنید، پاراگراف‌ها از چپ و راست با Ruler تنظیم خواهند شد.

در قسمت Insert گزینه قرار دارد که می‌توانید با استفاده از آن، یک عکس را به متن‌تان اضافه کنید. گزینه‌های بعدی منوی کشویی Picture در صورتی فعال می‌شوند که یک عکس در متن وارد کرده ‌باشید؛ در این صورت می‌توانید با استفاده از گزینه picture عکس را عوض کنید یا با استفاده از گزینه‌ Resize picture،‌ اندازه ‌عکس را تغییر دهید.

اگر روی آیکون Paint Drawing کلیک کنید، نرم‌افزار Paint باز می‌شود! در این حالت، تصویر عملیاتی که در Paint انجام می‌دهید، به Wordpad منتقل می‌شود.

خبر بد آن‌که در Wordpad امکان ایجاد جدول ندارید! اما اگر نرم‌افزار Excel یا مشابه آن روی سیستم‌تان نصب باشد، می‌توانید با کلیک روی Insert Object آن‌ را فرا بخوانید؛ در این حالت جدولی که در Excel ایجاد می‌کنید، پس از اتمام کار به Wordpad منتقل می‌شود.

در سربرگ View نیز می‌توانید تنظیمات Word wrap و نیز واحد اندازه‌گیری در Wordpad را انجام دهید که توضیحات آن پیش از این داده شده ‌است.

روی منوی کشویی که در Titlebar (قسمت بالایی پنجره Wordpad) قرار دارد کلیک کنید ؛ با انتخاب هر یک از گزینه‌ها، مثلا Print Preview، آیکون آن‌را به Titlebar منتقل کنید تا دسترسی به آن آسان‌تر شود.

شبکه اجتماعی گوگل پلاس هنوز ۶ ماهه نشده اما کاربرانش از ۳۰ میلیون نفر گذشته و به نظر می‌رسد تنها رقیب فیس‌بوک به حساب می‌آید. بعضی از تحلیل‌گران معتقدند در آینده نه چندان دور گوگل پلاس از فیس‌بوک هم جلو می‌زند.

طراحان گوگل پلاس متوجه بازار رقابتی شبکه‌های اجتماعی و توانمندی‌های فیس‌بوک بودند و به جای تقلید از غول شبکه‌های اجتماعی، قابلیت‌های منحصر به فردی نظیر جستجوی پیشرفته، حلقه‌های دوستان که کار به اشتراک گذاری را آسان می‌کند و امکان اتصال به دیگر سرویس‌های گوگل را در آن قرار داده‌اند.


در زیر ۵ نکته آورده‌ایم که به نظر تحلیل‌گران حوزه فن‌آوری برگ برنده گوگل پلاس در بازار شبکه‌های اجتماعی هستند:

 

• قابلیت اتصال به سایر سرویس‌های و اپلیکیشن‌های گوگل

سرویس‌های متعدد گوگل همه جای فضای سایبر هستند. از جی میل و جستجوی وب گرفته تا گوگل ریدر و نرم‌افزارهای تخصصی‌تر. گوگل پلاس هم به طور مستقیم با این سرویس‌های در ارتباط است و برای مثال اگر با نمایه کاربری گوگل در جی میل هستید می‌توانید مستقیماً به سراغ پلاس بروید و سریعاً مطلب مورد نظر خود را به اشتراک گذارید.

 

• پلاس به پیشینه کاربران دسترسی دارد

یکی دیگر از مزایای ارتباط پلاس با سایر سرویس‌های گوگل این است که بسیاری از اطلاعات فعالیت‌های پیشین شما در این سرویس‌ها می‌تواند به انتخاب دوستان و تولید محتوی در پلاس کمک کند.

برای مثال دوستان متصل به نمایه کاربری شما اولین کسانی هستند که در صورت تمایل به حلقه دوستان پلاس شما اضافه می‌شوند. اگر به تعدادی از دوستانتان بیشتر از همه ایمیل می‌زنید، پلاس به شما توصیه می‌کند محتوی مورد نظر خود را با آن‌ها به اشتراک گذارید.

 

• پیدا کردن مطالب جالب و خواندنی با پلاس آسان‌تر است

هیچ کس به اندازه گوگل از زیر و بم اینترنت خبر ندارد! این را رتبه اول جستجوی گوگل و یکه تازی آن در زمینه جستجوی اینترنتی نشان می‌دهد. قابلیتی به نام Sparks در گوگل پلاس به شما کمک می‌کند تا از هر وب‌سایتی تازه‌ترین‌ها را استخراج کنید و با دوستان به اشتراک بگذارید.

 

• حریم خصوصی به راحتی قابل کنترل است

مفهوم Circles یا حلقه‌ها در گوگل پلاس به کاربران قابلیت انتخاب سریع دسته بندی‌های دوستان را می‌دهد. به این ترتیب به تعداد دلخواه حلقه انتخاب می‌کنید و با کشیدن (Drag) افراد به داخل حلقه‌های دسته بندی‌های مورد نظر را ایجاد می‌کنید. از این به بعد کنترل اینکه کدام یک از حلقه‌ها می‌توانند پست‌های شما را مشاهده کنند بسیار آسان است. در ضمن دکمه +۱ که اکثر سایت‌های اینترنت به آن مجهز شده‌اند نیز امکان انتخاب حلقه‌های مورد نظر را دارد.

 

• سازگاری با سیستم عامل اندروید

اندروید پرمصرف‌ترین سیستم عامل موبایل جهان است. مانند بسیاری از سرویس‌های دیگر گوگل، پلاس نیز قابلیت همزمان‌سازی با این سیستم عامل را دارد.

فرض کنید هر روز وسایل روی میز کارتان را برمی‌دارید، از آنها استفاده می‌کنید و مجددا روی میز قرار می‌دهید. اگر در این کار دقت لازم را نداشته باشید مطمئنا طی روز چند بار محل قرارگیری وسایل شما روی میز جا‌به‌جا می‌شود و اگر این عمل یک هفته تکرار شود، احتمال دارد وسیله‌ای که در سمت راست میز قرار داشته است حالا در سمت چپ میز گذاشته شده باشد! مشابه این جا‌به‌جایی در هارد‌دیسک نیز مشاهده می‌شود.

سکتورهای هارد‌دیسک نیز هنگام دسترسی به فایل‌ها و فراخوانی نرم‌افزارهای مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرند و گاهی اوقات نیز پس از استفاده در سر جای خودشان قرار نمی‌گیرند. تکرار این عملیات در هارد‌دیسک نیز موجب می‌شود تا سکتورها کاملا جا‌به‌جا شوند و دسترسی به آنها به مراتب سخت‌تر و نیازمند اتلاف وقت بیشتری بشود. نرم‌افزار Advanced Defrag برای رفع این جا‌به‌جایی طراحی شده است. به‌کمک این نرم‌افزار سکتورهای هارد‌دیسک شما بررسی می‌شود و سکتورهای جا‌به‌جا شده در سرجای خودشان قرار می‌گیرند. به‌این ترتیب همه‌چیز مرتب می‌شود و سکتورهای مربوط به اطلاعات به‌هم پیوسته در کنار یکدیگر قرار داده می‌شود. این عمل موجب می‌شود تا هنگ‌های تصادفی سیستم‌عامل کاهش یابد و دسترسی به اطلاعات نیز در مدت زمان کوتاه‌تری صورت گیرد.

افزایش بازدهی سیستم‌عامل، پاکسازی رجیستری ویندوز، مرتب‌سازی لحظه‌به‌لحظه، محیط کاربری آسان، پشتیبانی از حافظه‌های ذخیره‌ساز جانبی و قابلیت اجرا در تمام نسخه‌های سیستم‌عامل ویندوز برخی از امکانات این نرم‌افزار به‌شمار می‌روند.



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.